LJETNI SPORTSKI KAMP 2020

Dragi roditelji, ukoliko to još niste učinili, a Vaše dijete želi u ljetni sportski kamp, prijave za treći i četvrti termin su i dalje otvorene. Vaše dijete možete prijaviti tajniku Udruge Nikoli Lackoviću pozivom na broj 095/3932848. Raspored termina možete vidjeti na poveznici: ljetni sportski kamp.

Želite da Vaše dijete ovo ljeto provede aktivno, zabavno i kreativno?

Vođeni željom da ponudimo zanimljiv sadržaj za djecu u vrijeme ljetnih školskih praznika, osmislili smo program koji uz promociju bazičnih sportova te razvoja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti također potiče i razvoj zdravih životnih navika, zadovoljavanje potreba za kretanjem, razvoj radnih navika, osobnosti i odgovornosti te zajedničkog stvaranja i međusobne suradnje i tolerancije.

Cilj: Osnovni cilj i zadatak Ljetnog sportskog kampa je zadovoljiti dječju potrebu za kretanjem i igrom te tako stvoriti naviku redovnog bavljenja tjelesnim vježbanjem i zdravog načina življenja gdje će tjelovježba biti sastavni dio svakog dan.

Za provedbu kampa zaduženi su diplomirani kineziolozi s višegodišnjim iskustvom u provođenju istih ili sličnih programa u radu s djecom svih uzrasti.

Trajanje: Sportski kamp je koncipiran u trajanju od 5 dana ( pon – pet), u terminu od 08:00 do 15:00 sati tijekom ljeta kroz ČETIRI CIKLUSA, a početak provođenja je 06.07.2020. godine.

Gdje se nalazimo: Programi će se provoditi na – dvoranskom plivalištu Borovo Naselje, Sportskoj dvorani u Borovom Naselju, Teniskim terenima u Borovu Naselju.

Način rada: Djeca se za vrijeme boravka u kampu svrstavaju u grupe prema godištu u homogene skupine ili prema osobnim preferencijama.

Svaka grupa ima svog voditelja – trenera uz kojeg kroz druženje, igru ali i ozbiljan trening upoznaju i uče osnovne elemente puno sportova koje imamo u našem kampu. Provodit će se aktivnosti u vodi i na „suhom“ kroz rekreativno – zabavno – natjecateljski karakter (turniri, igre bez granica s raznim rekvizitima, mozgalice, kvizovi).

Aktivnosti: Važno je naglasiti da je kamp programski orijentiran na sportske aktivnosti i aktivnosti u vodi – škola plivanja, zabavne sportske igre u vodi i na suhom. Obuka neplivača realizirat će se svakodnevno u grupama od po 12 – 15 djece.

Polaznicima kampa imaju osiguran topli obrok koji je koncipiran na zdravoj prehrani.

Potrebna oprema: Kamp osigurava polaznicima svu opremu za aktivno bavljenje sportovima koji su na programu.

Unatoč tome uz svakodnevni dolazak u sportskoj opremi i tenisicama, polaznici trebaju voditi računa i o sljedećim stvarima:

  • Čista sportska obuća i odjeća

  • Bočica za sok ili vodu

  • Kapa za sunce

  • Ručnik za bazen

  • Kupaće gaćice

  • Kapa za plivanje ili gumica za kosu

  • Rezervna majica kratkih rukava

  • Krema za sunčanje

Obavijest za roditelje: Dijete je na kamp potrebno dovesti 07:45 sati, te doći po njega u 15:00 sati. Sve ostalo prepustite nama.

Sport je veliki učitelj, uči nas o prijateljstvu, uči nas timskom radu, zato dođite, igrajmo, trenirajmo i plivajmo zajedno!

Sportski pozdrav,

UKGV

Aktivnosti Kampovi
Previous reading
Obavijest o odabranim ponuditeljima – Nabava br.2/2020 – Ponovljeni postupak
Next reading
Poziv za dostavu ponuda – Ponovljeni postupak Nabave 2/2020