Sportski susreti udruga grada Vukovara

U okviru projekta “Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže” 18. lipnja 2021. godine održana je manifestacija “Sportski susreti udruga grada Vukovara”.

Ova manifestacija je u SD Borovo naselje i Plivalištu Vukovar okupila djecu i mlade koji su imali priliku upoznati se s raznim sportovima i iskušati svoje vještine.

Ovim putem želimo zahvaliti svim udrugama i sportskim klubovima, koji su zajedno s trenerima angažiranim za rad na projektu svojim sudjelovanjem uljepšali ovaj događaj i sudionicima približili razne sportove.

Ova manifestacija se održala u okviru projekta „Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže“. Nositelj projekta je Udruga kineziologa grada Vukovara, a partneri na projektu su Vaterpolo klub Vukovar, Plivački klub Vukovar, Vukovarski triatlon klub, Osnovna škola Siniše Glavaševića i Osnovna škola Dragutina Tadijanovića.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ciljna skupina su djeca i mladi u dobi do 29. godina (uključujući i 29. godina) s područja grada Vukovara, Lipovače i Sotina.

Donosimo Vam djelić sportske atmosfere.

Aktivnosti
Previous reading
Hrvatska pliva – obuka neplivača
Next reading
Sportski susreti udruga grada Vukovara