„Trening velikih i malih“ Vaterpolski kamp

U okviru projekta ““Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže” održana je manifestacija “Trening velikih i malih” koja je trajala od 28.08. – 30.08. 2020. godine.

Ovaj događaj je okupio 50- ak djevojčica i dječaka koji su imali priliku družiti se sa našim reprezentativcem i olimpijcem  Anđelom Šetkom. Sudionici su se kroz kamp imali priliku bolje upoznati sa vaterpolom i njegovom igrom i tehnikama.

Ova se manifestacija održala u okviru projekta „Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže“, UP.02.1.2.01.0047  koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020. u okviru Poziva za dostavu projektnih prijedloga Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i Općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru, Broj poziva: UP.02.1.2.01.

Ova je aktivnost tako doprinijela specifičnom cilju projekta, a to je razviti i unaprijediti društvene sadržaje - sportske, edukativne i društvene programe s ciljem uključivanja djece i mladih u gradu Vukovaru kao preduvjeta za kvalitetnu organizaciju i provedbu slobodnog vremena djece i mladih.

Aktivnosti Edukacija Kampovi
Previous reading
Sportski susreti triatlon – Vukovar
Next reading
Adventure – sportski kamp