Manifestacija: Zaljubljeni u plivanje

U okviru projekta “Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže” 13. veljače 2021. godine održana je manifestacija “Zaljubljeni u plivanje” .

Ovaj događaj je na Plivalištu Vukovar okupio 40- ak djevojčica i dječaka koji su podijeljeni u grupe po 10 sudionika plivali slobodno i leđno. Tijekom natjecanja bilo je prisutno 6 sudaca koji su pratili nastupe i bilježili rezultate, te 2 voditeljice koje su vodile program manifestacije.

Za sportski duh i bodrenje naših sudionika najviše su bili zaslužni treneri plivanja angažirani za rad na projektu. Treneri su uz riječi podrške i stručne savjete pomagali kako najmanjim tako i najvećim sudionicima da dođu do cilja uz što bolje rezultate.

Nakon nastupa svake grupe za sudionike je uz poštivanje svih epidemioloških mjera osigurano osvježenje i prikladne nagrade.

Ova manifestacija se održala u okviru projekta „Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže“, UP.02.1.2.01.0047 koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020. u okviru Poziva za dostavu projektnih prijedloga Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i Općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru, Broj poziva: UP.02.1.2.01.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ciljna skupina su djeca i mladi u dobi do 29. godina (uključujući i 29. godina) s područja grada Vukovara, Lipovače i Sotina. Nositelj projekta je Udruga kineziologa grada Vukovara, a partneri na projektu su Vaterpolo klub Vukovar, Plivački klub Vukovar, Vukovarski triatlon klub, Osnovna škola Siniše Glavaševića i Osnovna škola Dragutina Tadijanovića.

Ova manifestacija doprinosi specifičnom cilju projekta, a to je razviti i unaprijediti društvene sadržaje - sportske, edukativne i društvene programe s ciljem uključivanja djece i mladih u gradu Vukovaru kao preduvjeta za kvalitetnu organizaciju i provedbu slobodnog vremena djece i mladih.

Hvala svima koji su sudjelovali, te Vam donosimo djelić atmosfere sa manifestacije.

Za sudjelovanje u projektu kontaktirajte nas na e - mail: ukgv.projekti@gmail.com, tel: 092 167 1913.

Aktivnosti
Previous reading
ZIMSKI KAMP DRUŠTVENIH IGARA
Next reading
Kretanje u vodi