NAJBRŽI PLIVAČ/PLIVAČICA U GRADU VUKOVARU

U okviru projekta “Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže” 17. travnja 2021. godine održana je manifestacija “Najbrži plivač/plivačica u gradu Vukovaru” .

Ovaj događaj je na Plivalištu Vukovar okupio djecu i mlade koji su podijeljeni u grupe sukladno svom uzrastu i dobi pokazali svoje plivačko znanje i vještine.

Za regularnost manifestacije bili su zaduženi suci koji su pratili nastupe i bilježili rezultate, dok je za dobru atmosferu zaslužna voditeljica koja je vodila program manifestacije.

Za pripremu i sportsko raspoloženje naših sudionika najviše su bili zaslužni treneri plivanja angažirani za rad na projektu, koji su svojim stručnim savjetima pomagali kako najmanjim tako i najvećim sudionicima da dođu do cilja uz što bolje rezultate.

Ovim putem čestitamo sudionicima koji su ostvarili najbolje rezultate u svojim kategorijama, ali i svima ostalima koji su svojim sudjelovanjem uljepšali ovu manifestaciju.

Također, željeli bismo naglasiti da smo posebno ponosni sportskim ponašanjem svih sudionika koji su pljeskom i glasnim navijanjem podržavali jedni druge, a posebno one najmanje kojima je ovo bila prva manifestacija na kojoj su sudjelovali.

Ova manifestacija se održala u okviru projekta „Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže“, UP.02.1.2.01.0047 koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020. u okviru Poziva za dostavu projektnih prijedloga Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i Općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru, Broj poziva: UP.02.1.2.01.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ciljna skupina su djeca i mladi u dobi do 29. godina (uključujući i 29. godina) s područja grada Vukovara, Lipovače i Sotina. Nositelj projekta je Udruga kineziologa grada Vukovara, a partneri na projektu su Vaterpolo klub Vukovar, Plivački klub Vukovar, Vukovarski triatlon klub, Osnovna škola Siniše Glavaševića i Osnovna škola Dragutina Tadijanovića.

Ova manifestacija doprinosi specifičnom cilju projekta, a to je razviti i unaprijediti društvene sadržaje - sportske, edukativne i društvene programe s ciljem uključivanja djece i mladih u gradu Vukovaru kao preduvjeta za kvalitetnu organizaciju i provedbu slobodnog vremena djece i mladih.

Još jednom želimo čestitati i zahvaliti svima na sudjelovanju, te Vam donosimo djelić atmosfere sa manifestacije

Za sudjelovanje u projektu kontaktirajte nas na e - mail: ukgv.projekti@gmail.com, tel: 092 167 1913.

Aktivnosti
Previous reading
Biciklizam u triatlonu
Next reading
Najbrži plivač/plivačica u gradu Vukovaru