Proljetni kamp društvenih igara

U okviru projekta “Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže” od 21. – 23. svibnja 2021. godine održan je Proljetni kamp društvenih igara.

Proljetni kamp društvenih igara okupio je 20 – ak djevojčica i dječaka u Sportskoj dvorani Borovo u Vukovaru koji su kroz tri dana uživali u odličnom druženju i mnoštvu društvenih igara.

Proljetni kamp društvenih igara doprinosi specifičnom cilju projekta, a to je razviti i unaprijediti društvene sadržaje - sportske, edukativne i društvene programe s ciljem uključivanja djece i mladih u gradu Vukovaru kao preduvjeta za kvalitetnu organizaciju i provedbu slobodnog vremena djece i mladih.

Ovaj događaj održan je u okviru projekta „Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže“, UP.02.1.2.01.0047 koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020. u okviru Poziva za dostavu projektnih prijedloga Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i Općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru, Broj poziva: UP.02.1.2.01.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ciljna skupina su djeca i mladi u dobi do 29. godina (uključujući i 29. godina) s područja grada Vukovara, Lipovače i Sotina. Nositelj projekta je Udruga kineziologa grada Vukovara, a partneri na projektu su Vaterpolo klub Vukovar, Plivački klub Vukovar, Vukovarski triatlon klub, Osnovna škola Siniše Glavaševića i Osnovna škola Dragutina Tadijanovića.

Za sudjelovanje u projektu kontaktirajte nas na e – mail: ukgv.projekti@gmail.com ; tel: 092 167 1913, a do tada donosimo Vam djelić atmosfere sa kampa.

Kampovi
Previous reading
Vaterpolo susreti
Next reading
Proljetni kamp društvenih igara