Vaterpolo susreti

U okviru projekta “Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže” održana su dva Vaterpolo susreta. Prvi vaterpolo susret održan je 15.05.2021. godine, dok je drugi održan 22.05.2021. godine.

 

Na Vaterpolo susretima sudjelovalo je 50 – ak djece i mladih, koji su kroz  susrete na Plivalištu Vukovar pokazali dosad naučena znanja i vještine. Također, obzirom da je vaterpolo jedini ekipni sport koji se provodi u okviru projekta, imali smo priliku vidjeti koliko je bitno da momčad igra kao jedna cjelina jer je jedino na taj način zagarantiran uspjeh.

 

Za regularnost vaterpolo susreta bili su zaduženi suci koji su pratili susrete i bilježili rezultate.

Za pripremu i sportsko raspoloženje naših sudionika najviše su zaslužni treneri angažirani za rad na projektu, koji su svojim stručnim savjetima pomagali ciljnoj skupini da ostvari što bolji rezultat.

 

Ovim putem želimo zahvaliti svima na sudjelovanju, te pohvaliti sportsko ponašanje svih sudionika.

 

Ova manifestacija se održala u okviru projekta „Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže“. Nositelj projekta je Udruga kineziologa grada Vukovara, a partneri na projektu su Vaterpolo klub Vukovar, Plivački klub Vukovar, Vukovarski triatlon klub, Osnovna škola Siniše Glavaševića i Osnovna škola Dragutina Tadijanovića.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ciljna skupina su djeca i mladi u dobi do 29. godina (uključujući i 29. godina) s područja grada Vukovara, Lipovače i Sotina.

 

Za sudjelovanje u projektu kontaktirajte nas na e - mail: ukgv.projekti@gmail.com, tel: 092 167 1913.

Aktivnosti
Previous reading
Ljetni sportski kamp
Next reading
Proljetni kamp društvenih igara