Zaljubljeni u plivanje

Udruga kineziologa grada Vukovara kao korisnik provodi projekt pod nazivom „Plivaj bolje, trči brže i kroz život vozi duže“ , u suradnji s partnerima na projektu Vaterpolo klubom Vukovar, Plivačkim klubom Vukovar, Vukovarskim triatlon klubom, Osnovnom školom Siniše Glavaševića i Osnovnom školom Dragutina Tadijanovića.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ciljna skupina su djeca i mladi u dobi do 29. godina (uključujući i 29. godina) s područja grada Vukovara, Lipovače i Sotina. Trajanje projekta je od 24.12.2019. godine do 24.06.2021. godine.

Sa željom za razvojem i unapređenjem zdravih životnih navika djece i mladih, te kako bi poticali veću aktivnost djece i mladih u okviru njihovog slobodnog vremena, pozivamo Vas da se uključite u subotu 13.02.2021. godine u manifestaciju Zaljubljeni u plivanje koja će se održati na Plivalištu Vukovar.

Cilj manifestacije je promocija plivanja i uključivanje djece i mladih u sportske aktivnosti. Važno je u ranijoj dobi usvojiti zdrave životne navike što uključuje i redovnu tjelesnu aktivnost.

Prijave se zaprimaju putem e – maila: pkvukovar@gmail.com, kontakt: 098 192 2024.

Aktivnosti Edukacija
Previous reading
Kretanje u vodi
Next reading
Kondicijska priprema djece i mladih